komunita Silova Poselství

V pondělí 3. října začíná nový blok podvečerů sebepoznání a osobního rozvoje

28.09.2011 10:52

V pondělí 3. října 2011 v 18 hodin zahajuje Komunita pro lidský rozvoj nový blok sebepoznávacích a osobněrozvojových „hrátek, povídánek a meditaček“ otevřený novým i staronovým lidem, kteří mají zájem rozvíjet se a růst spolu s ostatními.


V přátelské důvěrné atmosféře zde otevíráme zamčená dvířka svých tajných vnitřních prostorů, abychom lépe pochopili důvody svého jednání, cítění a myšlení, abychom přijali sebe samé a ke svému růstu využili to nejlepší, co je v nás. Sdílení a naslouchání dává řešením nové perspektivy, více úhlů pohledu přináší bezesporu barevnější návrhy.
Kromě diskusí a rozhovorů využíváme řízené zážitky, techniky sebeozvobození, relaxační, meditační a psychofyzické techniky, které nám pomáhají lépe a komplexněji naslouchat a porozumět svému tělu a pocitům. Každý z účastníků schůzek má možnost aktivně přispět k jejímu průběhu.

Zahajovací schůzka podzimního bloku sebepoznání proběhne v pondělí 3. října od 18:00 do 19:30.
Zájemci o účast na dalších aktivitách Komunity pro lidský rozvoj se mohou připojit k organizační části schůzek, která následuje po části sebepoznání v 19:30.

Účast: zdarma (možnost dobrovolného příspěvku na Park studií a reflexe - www.parkpravikov.cz)

Více informací naleznete na stránkách Komunity pro lidský rozvoj nebo na facebooku.

 

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode