komunita Silova Poselství

Seminář „Hluboká proměna - záměrnost lidského vědomí“

04.12.2011 10:00

 

Srdečně vás zveme na jednodenní seminář osobní práce s tématem  Hluboká proměna – záměrnost lidského vědomí .
Budeme se věnovat relaxaci, meditaci, práci s představami, četbě a studiu, osobní reflexi i práci ve skupinkách.

Skutečná změna v lidském životě a obecně ve světě není možná bez pevného rozhodnutí, jasného záměru, odstranění vnitřních rozporů a vytrvalosti.
Věnujme si proto jeden den, kdy se nenecháme rušit starostmi každodenního života a pokusíme se spojit s Hlubokým v nás, s tím, co není svázáno předsudky, skepsí, relativismem či nedůvěrou. S Hlubokým, z něhož pramení veškerá životní síla, radost a láska.
„Vše, co bylo dosud vykonáno, má nesmírný význam, ale nebude to stačit, dokud se lidé (dokonce i ti nejlaskavější a nejhodnější) nerozhodnou Proměnit své životy díky pochopení potřeby hluboké duševní změny.”

Akce proběhne v neděli 4. prosince 2011 od 10 do 19 hodinParku studií a reflexe Pravíkov (Pravíkov 18, Kamenice nad Lipou – Pravíkov, Vysočina).

Seminář je bezplatný, každý účastník si platí jen dopravu a jídlo (dopravu si každý zařizuje sám, stravování bude zajištěno společné za poplatek 100,- Kč na den).
Kvůli organizaci je nutné se předem registrovat na e-mail nebo telefonicky!

Kontakt a registrace: Dana Feminová (danafem@volny.cz, 777 711 911), Petra Duhajská (peta.duhajska@seznam.cz, 724 595 639).

Pořádá: Komunita Silova Poselství Cesta
komunita-cesta.webnode.cz
www.silo.net

PARKY STUDIÍ A REFLEXE
www.parkpravikov.cz

„Zde se vypráví o tom, jak se nesmyslnost života proměňuje ve smysl a naplnění. Zde je radost, láska k tělu, k přírodě, k lidství a duchovnosti. Zde se hovoří o vnitřním zjevení, k němuž dospívá každý při pozorné meditaci a pokorném hledání.“ – Silo, z knihy Silovo poselství

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode