komunita Silova Poselství

Novinky z Parku Pravíkov

23.12.2011 10:20

Milí přátelé,

v minulých týdnech jsme vám pravidelně přinášeli Pohádku o kouzelném Parku. I v tomto předávnočním čase bychom se s Vámi rádi podělili o to, co je nového v Parku Pravíkov, v dalších Parcích ve světě i o něco k zamyšlení. Prosincový newsletter najdete zde.

Těšíme se, že se s Vámi brzy uvidíme na nějaké akci v Parku, např. veliké společné Žádosti do roku 2012.

Mějte se krásně, přejeme vám klidné a pohodové svátky a do nového roku, sílu, vnitřní klid, inspiraci, odhodlání a radost.

„Protikladné i jednotící činy se v tobě hromadí. Pokud opakuješ činy vedoucí k vnitřní jednotě, nic už tě nedokáže zastavit.

Budeš jako síla Přírody, které nestojí nic v cestě. Nauč se odlišovat nesnáze, problémy a  překážky od rozporů. Nesnáze, problémy a překážky tě povzbuzují a posouvají dále, avšak rozpory tě uvězňují v uzavřeném kruhu.

Kdykoliv pocítíš velkou sílu, radost a dobrotu ve svém srdci nebo až se budeš cítit svobodným a bez rozporů, hned za to buď uvnitř vděčný. Až se ti přihodí opak, s důvěrou požádej, a ona vděčnost, kterou jsi nashromáždil, se navrátí zvětšená a proměněná v užitek.“ - Silo, z knihy Silovo poselství

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode