komunita Silova Poselství

Seminář Vnitřní průvodce

13.11.2011 10:00

Srdečně vás zveme na jednodenní seminář osobní práce na téma Vnitřní průvodce, který je jednou z účinných technik, jak ve svém životě dojít k většímu klidu, vyrovnanosti a koherenci.

Budeme se věnovat relaxaci, meditaci, práci s představami, četbě a studiu, osobní reflexi i práci ve skupinkách.

Každý z nás v těžkých i radostných okamžicích svého života vyvolává ze svého nitra určitý pocit, obraz – někdo ho nazývá inspirací, jiný andělem strážným a můžeme mu říkat také Vnitřní průvodce.

Ten nám může v těžkých okamžicích pomoci svou radou nebo tím, že nám dodá sílu udělat to, co cítíme jako správné. Ne vždy když ho potřebujeme, se ale dokážeme s naším Vnitřním průvodcem spojit.

Věnujme si proto jeden den, kdy se nenecháme rušit starostmi každodenního života a pokusíme se najít to nejlepší, co se v nás skrývá (občas překvapivě hluboko) – moudrost, sílu, laskavost, inspiraci…

Akce proběhne v neděli 13. listopadu 2011 od 10 do 19 hodin v Parku studií a reflexe Pravíkov (Pravíkov 18 – Kamenice nad Lipou, Vysočina)

Seminář je bezplatný, každý účastník si platí jen dopravu a jídlo (dopravu si každý zařizuje sám, stravování bude zajištěno společné za poplatek 100,- Kč na den).

Budume velmi rádi, když p ozvánku rozšíříte i mezi své přátele. Zvát můžete i na facebooku.

Kvůli organizaci je nutné se předem registrovat na e-mail nebo telefonicky!

Kontakt a registrace: Dana Feminová (danafem@volny.cz, 777 711 911), Petra Duhajská (peta.duhajska@seznam.cz, 724 595 639).

Pořádá: Komunita Silova Poselství Cesta

komunita-cesta.webnode.cz

www.silo.net

PARKY STUDIÍ A REFLEXE

www.parkpravikov.cz

„Moudrý je ten, kdo zná vlastní hluboké vzory, ale moudřejší je ten, kdo je dokáže dát do služeb nejlepších cílů.“ – Silo, z knihy Polidštit Zemi

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode